Tuvas dag

Genom Tuvas dag kommer vi att uppfylla cancerdrabbade barns önskningar samt genomföra överraskningar. Dessa kommer att genomföras till barn framförallt i Sverige men även till viss del i Norge. Det kan vara allt ifrån att träffa sin idol eller genomföra ett favoritkalas. Vi vill hellre genomföra många små önskningar/överraskningar över årets gång än få stora.

Genom olika utbyten med företag samt gåvor från privatpersoner vill vi få barnen att glömma att de är sjuka för ett litet ögonblick samt skapa fina minnen för familjerna.

Varför då namnet Tuvas Dag?
Tuva var en liten tjej på 4 år som drabbats av hjärntumör. Den 27 maj fick vi in en önskan om ett Pippi Långstrump-kalas och några dagar senare genomförde vi det i hennes trädgård med hoppborg, popcornmaskin, och givetvis besök av Pippi, Tommy & Annika samt Kling & Klang.

Drygt två veckor senare blev Tuva en ängel. Efter det ville vi hedra henne och hennes familj. Så tillsammans med Tuvas mamma och pappa startade vi Tuvas Dag som i framtiden kommer hjälpa andra barn med deras drömmar i Tuvas namn. Vi kommer också att varje år runt den 18 augusti, när Tuva fyllde år, se till att genomföra ett stort kalas.

Ni företag som vill stötta Tuvas Dag kan sända mail till info@varbergforliv.se så kontaktar vi er för mer info.

En kan inte göra allt men många kan göra mycket!
Tillsammans är vi starka!

Så vill ni vara med och stötta oss i vårt arbete 
Swisha 1235528963 
Kontohavare: Tuvas Dag
Kontonummer: 889 713 588
BIC/IBAN: HANDSESS / SE73 6000 0000 0008 8971 3588

Kontoförande kontor: 6231 Varberg